kvinder i finans

Kvinder rykker sig

Kvinderne rykker sig på mange punker. Gennem de seneste årtier har kvinder rykket sig på mange områder; uddannelse, karriere, lønniveau, levetid og ikke mindst er de begyndte at vise en større interesse for at investere i aktier. Dette glæder mig, da den gennemsnitlige investor i Danmark er en mand lidt oppe i årene. Derfor er det meget positivt, at vi oplevere nye grupper, der begynder at udvise en interesse for aktiemarkedet.

Det tager lang tid at sætte sig ind i de mange faktorer der er ved aktiemarkedet, og ikke mindst hvordan en handel foregår, samt hvilken handel der er den bedste. Dog er kvinder typisk gode til at se bort fra den støj, der eksistere på aktiemarkederne, hvorimod mænd er mere tilbøjelige til at sælge ud af deres aktier, lige så snart markedet går en smule i den forkerte retning.

Kvinderne som bevæger sig ind på aktiemarkedet i disse år skal ud at lærer.

Investering er en helt individuel sag, og det er meget forskelligt hvor mange penge man har, at investere for, samt hvad man ønsker at investere i. Derudover er der flere forskellige analyse muligheder og dermed også et utal af udtalelser om de forskellige aktier og hvorvidt man skal investere i dem. Derfor er der heller ikke noget der er rigtigt og forkert. Det handler om at finde det der passer godt til en selv. Dog er et godt tip, at bruge 90 % af sine kræfter på, at finde det rigtige selskab, at investere sine penge i, og 10 % på at finde den rette pris. Så længe man har en langsigtet plan, er selskabet langt vigtigere end prisen. Det er det, der på længere sigt vil sikre et givtigt afkast. Erfaring kommer med handling, og desværre også ofte med tab. Man skal derfor ud og erfare selv, det er der man lærer og bliver klogere, det er når man brænder fingrene mest, at man virkelig bliver klogere.

Så ud og prøve kræfter med det, det skader ikke – man kan kun blive klogere.

 

Du kan læse mere om kvinder og aktier her.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Kvinderne rykker sig ud på aktiemarkedet. De tager hånd om deres økonomi, og hold nu op hvor er det fantastisk at være vidende til. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *