Hvornår skal jeg købe aktier

Hvornår er det rigtige tidspunkt til at investere?

Det er ikke overraskende, at nybegynder-investorer ofte bekymrer sig om timingen af deres første investering. Det at starte på det forkerte tidspunkt i markedets op- og nedture og kan skabe store tab. Men bare rolig. Tiden er på din side, og du må ikke tro andet. Over det lange løb vil alle afkastene lagt sammen af en velovervejet investering vise gode resultater, uanset hvad markedet udsætter dig for, når du køber dine første aktier. Dermed er det vigtigste faktisk bare, at komme i gang – for så lærer du.

Spild ikke tiden

I stedet for at bruge al din tid på at bekymre dig om, hvornår du skal købe dine første aktier. Så prøv i stedet, at tænke på, hvor lang tid du planlægger at have dine penge i markedet.

Hvornår skal du bruge pengene?

Jo længere du kan ophobe dine penge, jo større risiko kan du acceptere, da du så vil have mulighed for at vente på, at de dårlige tider er ovre.

Hvis du skal bruge pengene inden for fem år, bør du undvige individuelle aktier og aktiecentrerede investeringsforeninger. Hvis du skal bruge pengene inden for de næste tre år, bør du også undvige obligationsinvesteringsforeninger og real estate investment trusts (REIT), som kan falde, hvis renterne stiger. Min opfordring vil faktisk være, at du slet ikke investere, hvis du skal brug pengene inden for de næste 5 år.

Aktier er en meget attraktiv mulighed for de mere langsigtede mål som pension. De højere afkast er simpelthen for gode at misse.

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *