Kom i gang med at investere

Lynguide: ‘Kom i gang med aktier’

Hvordan kommer man i gang med at investere?  Hvad kan man investere i? Og hvornår er det rigtige tidspunkt at investere? Og hvorfor bør man overhovedet investere? Der er rigtig mange spørgsmål i forbindelse med, at man ønsker at investere. Herunder er der en lynguide, til hvordan man kommer i gang med at investere:

Det er selvfølgelig umuligt, at komme omkring alle faktorer på blot 1:25 minut. Dog er det grundlæggende med og det giver et ekstremt godt overblik.

 

\\ Vær opmærksom på, at jeg fralægge mig et hvert ansvar for handlinger baseret på denne video. Der er ingen lovning på, at dette vil fungere for dig. Dog er det en guide, som er lidt lettere at håndtere, end hvis man skal læse en masse bøger. 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] du gerne i gang lige som vedkommende der har lavet denne Jodel, så tag et kig på mine indlæg om netop […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *