Økonomi mål

Giv din økonomi et nytårsforsæt! #3

Jeg har også selv sat mig nogle mål for 2019 – jeg er ikke fan af ordet ”nytårsforsæt”, da det ofte forbindes med noget der ikke sker.

Budget

Det kan godt være jeg lever på SU, og ikke har de store indtægter. Dette skal dog ikke afholde mig fra at gøre endnu mere ud af mit budget i 2019. Det skal kunne sættes endnu flere penge til side hver måned – alt imens der selvfølgelig stadig skal være plads til at hygge sig. De fastudgifter ændre sig ikke (husleje, forsikringer og de andre fasteudgifter), derudover skal der også fortsat mad på bordet. Ja, det giver vel egentlig god mening, men det er for mig en leg at leve så billigt som muligt, alt imens jeg selvfølgelig ikke går på kompromis med at have mad med næring.

Måske 2019 er året, hvor jeg skal lave et Excel dokument til Jer læsere? Så I også kan få styr på Jeres privatøkonomi, og om ikke andet så et bedre overblik.

Investering

Investering, jeg snakker jo ikke om andet – og ja, der skal investeres endnu mere i år 2019. Dog er mine egne investering ikke det største mål, det største mål er, at få flere til at investere – eller i hvert fald sætte sig lidt ind i det og derefter tage stilling til det (det skal være et aktivt valg).

Selvfølgelig betyder mine egne investeringer da også noget, for jeg vil blive en endnu bedre investor! Jeg vil have meget bedre styr på markedet, og have mere is i maven. Det lyder meget basalt, men det er et punkt hvor jeg tror, at jeg kan få flere penge ud af det – hvis jeg mestre dette.

Bestyrelser

Mine bestyrelsesposter giver mig min motivation, de giver mig muligheden for at gøre noget jeg virkelig holder af, og hvor jeg kan se jeg udvikler mig og gør andre glade. Derfor skal dette selvfølgelig ikke lægges på hylden. Jeg kan ikke forestille mig en tilværelse uden disse, da det er menneskerne, arbejdet og udviklingen der driver mig.

Dermed bliver dette med et ønske om, at optimere det endnu mere. Få endnu flere til at have interesse for investering og komme ud af de trygge rammer og snakke med nogle, som har samme interesse.

Drømme for bloggen   

Jeg har et brændende ønske om, at komme ud og holdere flere oplæg om økonomi og aktier. Så dette skal der uden tvivl også stå på listen over mål for den nye år. Det kommer ikke af sige selv, så kender du nogle der mangler en oplægsholder, så send mig endelig en mail!

Udover oplæg, skal der selvfølgelig være mindst én ugentlig udgivelse til Jer læsere (puha, nu ved I det og kan holde mig op på det…), og jeg kan allerede nu afslører, at de først 17 ligger klar. Jeg holder meget af struktur, og det skal fastholdes i det nye år, hvis man vil så meget på en gang, som jeg gerne vil.

Jeg har mange flere ønsker og drømme, men ved også, at man ikke kan det hele på en gang. Jeg har en første prioritet, som er mit studie – og det skal fortsat være første prioriteten. Jeg tager tingene som de kommer, og ved der kommer nogle spændende nye udfordringer, som jeg ser frem til. Har du nogle nytårsforsætter? Hvis du mangler inspiration kan du se mien to forrige indlæg i denne forbindelse (#1 og #2)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *