Ambitioner for investeringer

Sæt dit ambitionsniveau

Det lyder meget voldsomt, når man bare læser overskriften, men det er det egentlig ikke. Jeg kunne også have skrevet, at du skulle sætte dine forventninger. Det handler i bund og grund bare om, at du skal have en god start, når du skal i gang med at investere.

“Det er tidskærvende”

Det behøves faktisk hverken være tidskrævende eller trættende at komme i gang med at investere. Det kan godt være, at det er nyt for dig, og det derfor tager nogle kræfter i starten, men det er også det.

Al begyndelse er svær, og kræver noget tid – dog ikke mere end du ønsker at bruge på det. Det kan godt være, at det er helt nyt, at du skal beslutte dog for om du er langsigtet eller kortsigtet investor. Hvor mange penge du vil investere. Og ikke mindst hvilken investeringsform, som passer til netop dig.

En basal afklaring

Til at starte med, er det en god ide, at du tænker over, hvor meget tid du er villig til at bruge på at investere dine penge. Dernæst kan du tilpasse dine ambitioner til dette ønske.

Hvis du er overambitiøs kan det på sigt være svært, at bruge de fornødne tid på investeringerne. Derfor er det rigtig vigtigt, at du får dette på plads til at starte med. Derfor er det essentielt, at du som udgangspunkt for sat et ambitionsniveau, som du har mulighed for at opretholde i en længere periode. Dermed sikre du nemlig de bedste vilkår for dine investeringer, og det må uden tvivl være det bedste.

En myte

Lad os lige få det afklaret med det samme; det er en myte at alle investeringer i aktier er svære og tidskærvende. Ønsker du at bruge meget lidt tid på dine investeringer så kan du oprette en diversificeret portefølje med forskellige investeringsforeninger i. Her kan du så vælge blot at følge op et par gange om året. Det er da meget simpelt og lige til, ikk? Der skal bruges noget tid i starten, men derefter kører det og du skal blot tjekke op på det.

Vælger du i stedet for, at oprette en diversificeret portefølje der udelukkende består af aktier, så skal du følge op på den et par gange om måneden nok – alt efter hvad du ønsker. Og hvad dit temperament kan holde til.

Dog er det virkelig almindelige, at man blvier nysgerrig og tjekker sine investeringer langt oftere. For det er faktisk ret spændende at følge med i hvordan pengene arbejder for en, uden at man selv gør det helt store. ølge op på den et par gange om måneden. Det er dog ret almindeligt, at du bliver nysgerrig og tjekker dine investeringer langt oftere.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] du under fastsættelsen af dine ambitioner fundet frem til, at du ønsker at tjekke op på dine investeringer så lidt som muligt, så kan […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *