EjendomsTorvet

Ejendomstorvet.dk: Portalen med de mange investeringskvadratmeter

Ejendomstorvet.dk er landets største portal for erhvervslokaler og erhvervsejendomme med mere end 10.000 aktive annoncer. Her får du et overblik over ledige lejemål og ejendomme til salg fra de førende erhvervsmæglere og udbydere i hele landet. På portalen kan du søge gratis og uforpligtende blandt alle ejendomme og erhvervslokaler. 

Ejendomstorvet.dk er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. i 1999 og har tidligere heddet Oline.dk. Foreningen består af over 200 erhvervsmæglere fra hele landet.

Vores fornemmeste opgave er at samle alle ledige lokaler og ejendomme på ét sted. Og dette skal gøre det nemt, gratis og overskueligt for dig at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Lige fra start har vi haft fuld fart på vores vækstrejse i Ejendomstorvet.dk, og vi har oprustet fra 1 til 11 medarbejdere på knap 3 år. Ejendomsbranchen er lysår bagud, hvad angår digitalisering. Dette giver masser af udviklingspotentiale for en portal som vores, som for alvor er ved at manifestere sin position som markedsleder og primær kilde til branchedata for erhvervsmæglere.

I 2018 lancerede vi en ny statistiksektion, hvor man blandt andet kan følge statistikker indenfor investering herunder efterspørgsel, prisudvikling, antal handler foretaget samt afkast i 11 forskellige landsdele.

Statistiksektionen på Ejendomstorvet.dk kan ses her.

Ejendomstorvets erhvervshub

Ejendomstorvets erhvervshub er din vej til effektivitet – en erhvervsblog med fokus på den effektive arbejdsplads. På vores Erhvervshub belyser vi emner, som alle relaterer sig til den effektive arbejdsplads. Til at hjælpe os med dette har vi startet en række spændende samarbejder med virksomheder og personer, som deler interessen for effektivitet med os. Vi deler blandt andet indlæg inden for kategorier som investering, ergonomi, effektivitet, kontorindretning, branchenyt m.m.

Ligesom at Ejendomstorvets portal samler alle ledige lokaler og ejendomme på ét sted, så er tanken bag vores erhvervshub, at denne skal samle alt det bedste inden for effektivitet på ét sted.

Det er vigtigt for os, at vi også kan være noget for dem, som ikke nødvendigvis er i ejendomsmarkedet lige nu og her. Og netop dette bruger vi vores erhvervshub til. Her sætter vi skarpt fokus på den effektive arbejdsplads og deler spændende historier og artikler, som fanger interessen hos vores 130.000 besøgende hver måned.

I 2. kvartal af 2019 har vi på vores erhvervshub fokus på investering. Det har vi både fordi, at vi har over 2000 forskellige investeringssager på vores portal, men i særdeleshed også fordi vi gerne vil slå et slag for ejendomsinvestering som en effektiv måde at investere sine penge på. Vi har derfor indgået nogle spændende partnerskaber med relevante personer, som alle har en stemme, når det gælder investering.

Men hvad er formålet med denne erhvervshub, tænker du måske?

Jo det skal vi sige dig. Vi vil inspirere dig til at blive mere effektiv i dit arbejde. Vi tror på, at der er mange måder, hvorpå du kan optimere din effektivitet. Du vil nå mere hver eneste dag og få mere overskud, og det kan vi garantere dig for vil resultere i mere arbejdsglæde!

Så vores Erhvervshub er til dig, der ønsker at blive mere effektiv. Og den er sådan set også til dig, som mener, at du ikke kan blive mere effektiv – for det kan du, det lover vi dig. Vi vil på det stærkeste opfordre dig til at dykke ned i vores effektivitetsunivers, for der venter dig mange gode tips og tricks. Og når først du begynder at tage de gode råd til dig, så er det faktisk ikke så svært det der med effektivitet. Du vil lynhurtigt mærke, at det faktisk giver pote!

Menneskerne bag

Og hvem er vi så? Bag portalen Ejendomstorvet.dk sidder vi 12 mennesker, som til dagligt vedligeholder og udvikler portalen.

Vi, Amalie og Mette, står bag erhvervshubben. Vi sidder i marketing- og kommunikationsafdelingen hos Ejendomstorvet.dk. Mette som marketing- og kommunikationschef og Amalie som studentermedhjælper til kommunikation og PR. Vi er begge helt vildt nysgerrige på effektivitetsbegrebet, og vi bliver konstant klogere, hvad det angår.

Vi brænder for at gøre dig og din arbejdsplads mere effektiv, og vi håber, at I er med os!  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *