Investér dig selv

Investér dig selv er den nyeste kampagne, som Dansk Aktionærforening står bag. Her er de unge for alvor blevet målgruppen, når vi er fire unge mennesker der rejser landet rundt for at videreformilde vores viden om investering. Dette med formålet af inspirere andre unge til at tage stilling til deres egen opsparing.

Udover aktivitet i form af oplæg på diverse gymnasier, så skriver vi også om investering, privatøkonomi og vores tanker om disse på de sociale medier.

Investér dig selv består af Rasmus, Anne, Mikkel og jeg.

Min vej til projektet

Som de fleste af mine læsere nok ved, så har jeg i knap fire år været aktiv i Dansk Aktionærforening i form af bestyrelsen hos Unge Aktionærer Fyn. Sidenhen kom jeg også i bestyrelsen ved Dansk Aktionærforening Fyn, i repræsentantskabet for Dansk Aktionærforening og ikke mindst i Generalforsamlingsudvalget. Jeg har altså et brændende ønske om at gøre særligt unge klogere på deres muligheder når det kommer til deres opsparing og investering.

Da projektet for alvor kom på tegnebrættet, var det derfor også oplagt at jeg skulle melde mig til at deltage. Jeg ser projektet som et sideløbende projekt til Unge Aktionærer – her er jeg med til at stable arrangmenter om investering på benene. I Investér dig selv er jeg så ude at snakke med de elever som potentielt kunne have interesse i disse arrangementer. Elever som måske ikke helt ved hvad investering er, og som aldrig har tænkt på, at man kan investere for under 50.000 kr.

En snak om investering

En platform hvor man kan snakke og diskutere investering er essentiel, hvis man vil lære mere. Man kan komme langt med at læse bøger, blogs og andet godt om investering. Dog er det mindst lige så vigtigt, at man snakker med ligesindede om penge og investering. Det er ved at snakke med andre, at man virkelig lærer noget, da det er her man kan stille spørgsmålstegn og ikke blot er en nikkedukke i forhold til hvad en forfatter skriver.

Det er ikke altid let at finde andre med samme interesse, hvis ikke man italesætter denne. Så tal om interessen. Tal om at investering er spændende og ikke så farligt som det til tider kan fremgå. Det er essentielt at man tager hånd om sin privatøkonomi, eller i hvert fald valg herom. For det er bare federe at se sine penge arbejde for en, end at man arbejder for dem.

Følg vores rejse på Facebook og Instagram under navnet Investér dig selv.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *