Kvindelige investorere

Kvinde, tag kontrol i 2020!

Et nytår årti, d. 110ene kampdag og et løngab på 14,5 %. Med disse tre faktorer burde motivationen om store ambitioner være på plads. Motivationen om at gøre hvad man føler for, hvad end det omhandler uddannelse, det kønsopdelte arbejdsmarked eller ens økonomi.

Invester i dag

Vi har de seneste år hørt meget om, at flere kvinder skal i gang med at investere. I takt med dette er flere kvinde-communities også sprunget frem. Det er fantastisk at se kvinder der tager sig mod til at blive medlem af disse communities, men også se kvinder der begynder at investere. Dog er vi langt fra i mål!

Vi sluttede 10erne af med den laveste skilsmisserate i 30 år, men den ligger stadig på lige over 35 % – og det er i mange hjem fortsat manden der står for økonomien. Jeg siger ikke, at vi skal væk fra dette, men vi skal som samfund sørger for at økonomi og investering er noget folk lærer om, så de kan tage vare på sig selv.

En stemme med pengepungen

Det er vigtigt, at vi får gjort investeringer mere socialt, da vi på denne måde kan få flere kvinder til at tage ansvar. Der skal være mere fokus på, at det ikke kun foregår ved en skærm alene, men at det også kan foregå til lærerige- og hyggelige arrangementer. For det er når vi kan hjælpe hinanden, at det for alvor giver mening. Det er også derfor, at vi ser at kvinder vægter sociale afkast på deres investeringer højere end mænd. De fokuserer ikke kun på det økonomiske aspekt, men ønsker også at gøre verden til et bedre sted. Og ja, det er muligt at stemme med pengepungen frem for fødderne.

Fremtiden er din

Så kære kvinde, skal 2020 være året hvor du tager stilling til investering? Så tag sagen i egen hånd, for god økonomi kommer ikke af sig selv – og dit køn er ingen begrænsning for dette.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *